Klímalap

Az Ön kosarának tartalma

Az Ön kosara pillanatnyilag üres.

Klima aruhaz: Főoldal Klíma Áruház Toshiba klímák
Jelentés: Az Ön böngészője nem engedélyezi a cookie fájlok használatát. A vásárláshoz mindenképpen szükség van erre a funkcióra. Módosítsa a böngésző beállításait!
PDFNyomtat

Toshiba klímák feed

Toshiba oldalfali inverteres split klíma és légkondícionálók – Leading Innovation

A Toshiba klíma minőség kompromisszumok nélkül. A Toshiba klíma készülékek kiváló minőségét az egész világon elismerik. Az elmúlt 30 évben a Toshiba forradalmi újításokat fejlesztett ki a klímatechnika terén. A tökéletes Toshiba design előnyei a széleskörű alkalmazhatóságból, az alacsony zajszintből, a jobb levegőminőségből és a teljes körű kényelemérzetből erednek. A Toshiba klímák különlegessége a kettős forgódugattyús kompresszor, amely hatékonyabb és csendesebb. A Toshiba klíma készülékek energiatakarékosak, gyönyörűek, megbízhatóak. Az inverteres Toshiba klíma készülékekkel akár 44%-os energia-megtakarítás érhető el a hagyományos kompresszorral szerelt klímákhoz viszonyítva. A Toshiba klíma készülékek aktív légkezeléssel, többlépcsős szűrőrendszerrel és öntisztító funkcióval gondoskodnak Ön és családja egészségéről. A Toshiba Daiseikai inverteres klímák továbbfejlesztett szűrőrendszere elektrosztatikus Plazma szűrőt és levegő ionizálót is tartalmaz. A Toshiba klímák vezeték nélküli távirányítót tartalmaznak.

Toshiba légkondicionálók 2011
Toshiba fix fordulatú klíma / Toshiba Hybrid inverter / Toshiba Daiseikai inverter / Toshiba Super Daiseikai inverter / Toshiba Nordic Daiseikai inverter /

Minden Toshiba klíma készülékre 3 év a garancia.

A Toshiba klíma készülékeket díjmentesen szállítjuk házhoz.