Klímalap

Az Ön kosarának tartalma

Az Ön kosara pillanatnyilag üres.

Klima aruhaz: Főoldal Klíma Áruház Samsung klímák
Jelentés: Az Ön böngészője nem engedélyezi a cookie fájlok használatát. A vásárláshoz mindenképpen szükség van erre a funkcióra. Módosítsa a böngésző beállításait!
PDFNyomtat

Samsung klímák feed

Samsung oldalfali inverteres és oldalfali mono split klíma

A környezettudatosság jegyében alkotta meg a Samsung új környezetbarát klímáit. Ezen környezettudatos gondolkodás és a Samsung vezető technológiájának eredménye, hogy készüléke, miközben az Ön otthonát teszi még kellemesebbé, a természetet is óvja. Mindezt úgy, hogy cserébe a felhasználó költségeit csökkenti, mivel az energiatakarékos rendszer kevesebb energiát használ. A Samsung forradalmi technológiájának köszönhetően Ön tiszta, egészséges levegőt teremthet.
A Samsung klímákban ötvöződik a fényűző külső a tiszta kondicionált levegővel. A Samsung klímák mindegyike külön gyöngyszem energiatakarékosak, megbízhatóak, elegánsak, minden belső tér igényeihez alkalmazkodnak. A Samsung klíma készülékek kiváló minőségét az egész világon elismerik. Mindegyik Samsung légkondicionáló hűtésre-fűtésre is egyaránt alkalmas. A Samsung klímák az ózonpajzsot romboló freongáz helyett a környezetbarát R410a hűtőközeget tartalmazzák. Az inverteres Samsung klíma készülékekkel pedig akár 50%-os energia-megtakarítás érhető el a hagyományos kompresszorral szerelt klímákhoz viszonyítva. Az inverteres Samsung klíma készülékek szupercsendesek, egyenletes hőmérsékletet tartanak. Az egészségükért aggódóknak a Samsung az egyedülálló Micro Plasma Ion (MPI), DNS szűrővel rendelkező légtisztító rendszert ajánlja. A Samsung klíma készülékek számos kényelmi funkcióval rendelkeznek. A Samsung klímák vezeték nélküli távirányítót tartalmaznak.

Samsung légkondicionálók 2011
Samsung Boracay  / Samsung Maldives inverter / Samsung Jungfrau inverter / Samsung Vivace inverter / Samsung Mont Blanc inverter / Multi rendszerű Samsung klímák

Minden Samsung klíma készülékre 3+2 év a garancia, amennyiben Samsung kártyával rendelkező szakember helyezi azt üzembe.