Klímalap

Az Ön kosarának tartalma

Az Ön kosara pillanatnyilag üres.

Klima aruhaz: Főoldal Klíma Áruház Mitsubishi klímák
Jelentés: Az Ön böngészője nem engedélyezi a cookie fájlok használatát. A vásárláshoz mindenképpen szükség van erre a funkcióra. Módosítsa a böngésző beállításait!
PDFNyomtat

Mitsubishi klímák feed

Mitsubishi Heavy Industries oldalfali inverteres splitt klímák (Megbízhatóság-Hatékonyság-Intelligencia)

A ma több mint negyven óriásvállalatból álló Mitsubishi-csoport a világ egyik legnagyobb és legkiterjedtebb ipari konszernje. Ezek között szerepel az 1934-ben önállóvá vált Mitsubishi Heavy Industries LTD. A Mitsubishi Heavy gyár terméke többek között a kimagasló műszaki paraméterekkel rendelkező Mitsubishi Heavy klímakészülék is, de más Mitsubishi Heavy gyáregységben készülnek pl.: repülőgépanyhajók, fúrópajzsok, atomerőmű elemek, vadászrepülők…
A Mitsubishi Heavy a klímakészülékek királynője. A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően a Mitsubishi Heavy klímák túlléptek az „A” energiaosztályon és most már a legmagasabb energiahatékonyság elérése a cél. A Mitsubishi Heavy klímák megbízhatóságát példázza a kimagasló öt éves garancia, amely szerverszobában történő használatnál is fennáll mindenféle kikötés nélkül. A Mitsubishi Heavy klíma készülékek hatékonyak, elérték az 5,71-es EER értéket, ami egyedülálló. A Mitsubishi Heavy légkondicionálók intelligensek, megóvják az Ön és családja egészségét, számos kényelmi funkcióval rendelkeznek, és mindeközben hangtalanul teszik a dolgukat. Minden Mitsubishi Heavy klíma hűtésre és fűtésre is kiválóan alkalmas, az inverteres modellek -15°C külső hőmérsékletig képesek fűtő üzemmódban működni. A Mitsubishi Heavy oldalfali split készülékek 2 kW-tól egészen 7 kW-os méretig érhetőek el állandó fordulatú, vagy inverteres kompresszorral szerelve. Az inverteres, energiatakarékos Mitsubishi Heavy készülékekkel akár 40% más klíma készülékekhez viszonyítva 60% energia-megtakarítás érhető el.
A Mitsubishi 2009. évi újdonságai a még hatékonyabb, elegáns kinézetű inverteres széria magas COP-val (SRK-ZIX) és a padlón álló inverteres széria (SRF-ZIX), amely megoldást jelent olyan helyek esetén, ahol vagy nem oldható meg az oldalfalra szerelés, vagy az nem lenne dekoratív. Minden Mitsubishi Heavy klíma tartozéka a grafikus kijelzővel rendelkező távirényító.

Mitsubishi Heavy klíma készülékek 2011
Mitsubishi fix fordulatú split / Mitsubishi inverteres split / Mitsubishi emelt hatásfokú inverteres split / Mitsubishi padlón álló emelt hatásfokú inverteres split /
Mitsubishi Multi inverteres egységek

A Mitsubishi Heavy  klíma készülékekre egyedülállóan 5 év garanciát adunk.

Minden Mitsubishi Heavy klíma készüléket díjmentesen szállítunk házhoz!