Klímalap

Az Ön kosarának tartalma

Az Ön kosara pillanatnyilag üres.

Klima aruhaz: Főoldal Klíma Áruház Ablak klíma
Jelentés: Az Ön böngészője nem engedélyezi a cookie fájlok használatát. A vásárláshoz mindenképpen szükség van erre a funkcióra. Módosítsa a böngésző beállításait!
PDFNyomtat

Ablak klíma feed

Ablakklíma - Gyorsan szerelhető és hatékony hűtést akar, válasszon ablakklímáink közül

Az ablakklíma készülékek Európában nem olyan népszerűek, mint például a tengerentúlon, ezért nálunk sem érhető el minden gyártótól ablakklíma készülék. 

Az ablakklíma előnye olcsósága, egyszerűsége a split klímához viszonyítva, hátránya viszont, hogy csak ablakba, kivágott falrészbe szerelhető. Az ablaklímában egy időjárásálló házban van beépítve az összes szerkezeti elem, mint pl. a kompresszor, az elpárologtató, az elektronika. A modern ablakklíma vezeték nélküli távirányítóval vezérelhető. A mai ablakklímák hűtésre és fűtésre egyaránt használhatóak, 2,6 kW;3,5 kW;5,3 kW-os méretben érhetőek el. Az ablakklíma legnagyobb előnyi közé sorolható az egyszerű kezelhetőség, karbantartás valamint a nagyon kedvező ár/érték arány. Az ablakklíma negatívuma, hogy a fogyasztása általában magasabb, mint egy korszerű inverteres split klíma készüléké.
A klímalap.com webáruházban forgalmazott ablakklíma márkák: Midea ablakklíma.

Garancia: Midea ablakklíma esetén 2 év.
Akciós Midea ablakklíma a Klímalap webáruházban.
Minden megrendelt ablakklíma készüléket díjmentesen szállítunk házhoz!