Klímalap

Az Ön kosarának tartalma

Az Ön kosara pillanatnyilag üres.

Klima aruhaz: Főoldal Információ Általános üzleti feltételek

Általános üzleti feltételek

Klímalap - klíma webáruház

- A kiválasztott klíma készülék mellett feltüntetett ár a vételár, mely az ÁFÁ-t tartalmazza. Minden a Klímalap webáruházban megrendelt terméket díjmentesen szállítunk házhoz az ország egész területén. A szállítást megbízható, referenciákkal rendelkező csomagküldő cégek bonyolítják. A fizetés számla ellenében, készpénzben történik az áru átvételekor. Minden légkondicionálót számlával, Magyar nyelvű használati útmutatóval és jótálási jeggyel adunk át. Amennyiben a kiválasztott klíma készülék a megrendelés leadásakor nincs raktáron, kapcsolatba lépünk a megrendelővel és egyeztetjük a szállítás lehetséges legkorábbi időpontját.

- Kínálatunk állandóan változik, egyes termékeket csak a készlet / akció erejéig tudjuk szolgáltatni. Termékeket külföldre jelenleg nem áll módunkban szállítani. Vásárolni személyesen, e-mail-ben, illetve online lehet, utóbbi módon csak regisztrált személy tud.

- Szavatosság:
Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk-ban és a 117/1991. (IX.10.) sz. Kormányrendeletben foglaltak az irányadóak.
Minden klíma készülékre a Magyarországi forgalamzó / Importőr által válalt hosszúságú garancia idő vonatkozik, ez klíma márkánként különböző lehet.

- Adatvédelem:
Az adatlapon megadott információkat bizalmasan kezeljük, és harmadik fél számára nem adjuk ki! Az adatokat számítógépinken nyilvántartjuk, kérésére azokat haladéktalanul töröljük.