Klímalap

Az Ön kosarának tartalma

Az Ön kosara pillanatnyilag üres.

Klima aruhaz: Főoldal Klíma hírek Klíma híreink Alacsony áru, de mégis megbízható klíma-készüléket keres? Válassza az Aircool vagy Midea klímát

Alacsony áru, de mégis megbízható klíma-készüléket keres? Válassza az Aircool vagy Midea klímát

Ebben az esetben az Aircool vagy a Midea gyártó gépeit ajánlanánk Önnek. Nézzük meg , hogy miért.

Kítűnő ár / érték arány , kiforott technika , könnyű kezelhetőség, hosszú évek óta a piacon lévő márka, biztos alkatrészellátás 24 hónap garancia. Ezek a jelzők mind illenek az Aircool és a Midea klímákra.
Saját szegmensükben az Aircool, Midea légkondiciónálók régóta piacvezető szerepet töltenek be. A gyártók palettáján megtalálható a legolcsóbb alaptípus (Glory plus), a modernebb R410A hűtőközeggel töltött „A” energiaosztályú (Alfa) és a szintén „A” energiaosztályba sorolható exkluzív külsejű (Vertu) klímák is. A kiválasztott légkondiciónáló berendezés rendelhető inverteres kompresszorral , vagy akár Multi rendszerként is (egy kültéri egységhez több beltéri egységet lehet csatlakoztatni).

Ha Ön megbízható , klímás szakemberek álltal elismert légkondiciónálót keres , de a prémium kategóriás klímát nem engedheti meg magának. Megoldást jelent az Aircool vagy a Midea légkondiciónáló.