Klímalap

Az Ön kosarának tartalma

Az Ön kosara pillanatnyilag üres.

Klima aruhaz: Főoldal Klíma hírek Klíma híreink

Klíma híreink

Klímavásárlás előtt áll? MI segítünk a választásban.

Klíma kiválasztás szempontjai:
Mielőtt klíma webáruházunkban letenné a voksát valamelyik készülék mellett fontos a pontos teljesítményigény felmérése, és az Ön igényeinek megfelelő optimális műszaki megoldás kiválasztása.
A klímalap webáruházban minden klíma rövid leírásában megtalálható, hogy mekkora helyiség hűtésére / fűtésére ajánlott. Ezek az adatok átlagos hőterhelésre lettek kiszámítva.
A gyártók többféle műszaki megoldást kínálnak, Ön választhat, hogy a split klíma, a mobilklíma, vagy az ablakklíma felel meg az igényeinek, pénztárcájának legjobban. 
Átlagos jól szigetelt lakóépület esetén a teljesítményigényt úgy kapjuk meg, hogy az alapterületet (pl.:20 m2) megszorozzuk a belmagassággal (pl.:2,8 m) és az így kapott értéket (légköbméter) megszorozzuk 35 Wattal = 1960 Watt (1,96 kw). Ebben az esetben 2,1 kw-os, vagy 2,6 kw-os klímakészüléket célszerű választani. Ezt a számítást azonban az alábbi tényezők nagyban befolyásolhatják.

 

Miért érdemes inverteres klíma-készüléket vásárolnia?

Ha valaki például autót vásárol, akkor azt több évre teszi. Ezért a külsőn, áron, extrákon.... túl kiemelten fontos szempont a fogyasztás is. Az energiaárak folyamatos emelkedése ill. a fokozódó környezettudatos gondolkozás a gyártókat takarékosabb légkondiciónáló berendezések kifejlesztésére ösztönözte. A legolcsóbb sokszor ismeretlen márkanevű készülékek „D”, „E” energiaosztályba sorolhatóak. A legmodernebb DC inverterrel szerelt klímák „A” vagy akár „AAAA+” energiaosztályú készülékek. A bekerülési többletköltséget ezek a 30-50 %-kal kisebb villanyszámlákkal termelik vissza.

 

 

Alacsony áru, de mégis megbízható klíma-készüléket keres? Válassza az Aircool vagy Midea klímát

Ebben az esetben az Aircool vagy a Midea gyártó gépeit ajánlanánk Önnek. Nézzük meg , hogy miért.

Kítűnő ár / érték arány , kiforott technika , könnyű kezelhetőség, hosszú évek óta a piacon lévő márka, biztos alkatrészellátás 24 hónap garancia. Ezek a jelzők mind illenek az Aircool és a Midea klímákra.
Saját szegmensükben az Aircool, Midea légkondiciónálók régóta piacvezető szerepet töltenek be. A gyártók palettáján megtalálható a legolcsóbb alaptípus (Glory plus), a modernebb R410A hűtőközeggel töltött „A” energiaosztályú (Alfa) és a szintén „A” energiaosztályba sorolható exkluzív külsejű (Vertu) klímák is. A kiválasztott légkondiciónáló berendezés rendelhető inverteres kompresszorral , vagy akár Multi rendszerként is (egy kültéri egységhez több beltéri egységet lehet csatlakoztatni).

Ha Ön megbízható , klímás szakemberek álltal elismert légkondiciónálót keres , de a prémium kategóriás klímát nem engedheti meg magának. Megoldást jelent az Aircool vagy a Midea légkondiciónáló.