Klímalap

Az Ön kosarának tartalma

Az Ön kosara pillanatnyilag üres.

Klima aruhaz: Főoldal Klíma hírek Klíma Hírek Melyik klíma szűrőrendszert válasszam?

Melyik klíma szűrőrendszert válasszam?

A modern klíma készülékek fejlett szűrőrendszerrel rendelkeznek. Ezeket a gyártók különleges nevekkel látták el.

Vajon mit jelent ponosan az MPI, a Neo Plasma, az e-ion filter és még sorolhatnánk? A klíma készülék gyártók különféle fantázianevekkel látták el a saját technológiájukat. Cikkünk egy kis segítséget próbál nyújtani a különböző rendszerekkel kapcsolatosan. Egy modern klíma készüléktől már nem csak az várható el, hogy hűtsön-fűtsőn. A ma kapható légkondicionálók között számos felettéb inteligens szűrőrendszerrel ellátott készülék is megtalálható. Ezek a klímák kiszűrik a levegőben található vírusokat, (pl.: influenza vírus) allergéneket, polleneket, így biztonságos kellemes környezetet teremtenek otthonában.
De lássuk, hogy melyik gyártó mit használ:

Lg klíma
 
Neo Plasma rendszer:
 
Az Lg klíma által kifejlesztett egyedülálló 7 speciális szűrővel felszerelt 5 lépcsős légtisztító rendszere tökéletes sterilizáló hatással rendelkezik.  Amikor a levegő áthalad az Lg klíma szűrőjének egyes fokozatain, a rendszer hatásosan szűri ki a finom háztartási port, penészt, a különféle szagokat, élelmiszer illatot, cigarettafüstöt. Mindemellett az Lg klíma Neo Plasma rendszere lebontja a baktériumok sejtfalát és tökéletesen elpusztítja azokat. A hatékonyan sterilizáló Neo Plasma szűrőrendszerrel rendelkező Lg klíma ajánlott asztmatikus jellegű allergiás megbetegedésben szenvedőknek.

Neo Plasma rendszerrel rendelkező Lg klímák:
Lg Neo Plasma / Lg Neo Plasma inverter / Lg Art Cool Mirror / Lg Art Cool Panel /
Lg Art Cool Mirror inverter / Lg Gallery inverter / Lg Maestro inverter
 
Allergiamentesítő szűrő:
 
Az Lg Maestro inverteres klímában található allergiamentesítő szűrő olyan enzimeket tartalmaz, melyek elpusztítják az allergéneket, valamint a szerves, ill. szervetlen károsanyagokat. Amikor a levegő áthalad az Lg Maestro inverter szűrőjén, az allergének megtapadnak azon. A szűrőben található proteinek deaktiválják ezeket a részecskéket. Az Lg Maestro inverteres klíma készülékben emellett megtalálható a fejlett Neo Plasma légtisztító rendszer is.

Allergiamentesítő szűrővel rendelkező Lg klímák:
Lg Maestro inverter
 
Samsung klíma:

MPI (Micro Plasma Ion):
 
Az MPI technológia a legmagasabb szintű tiszta levegőt szolgáltatja. Ugyanezt a rendszert alkalmazzák a repülőgépek utasterében, valamint a luxuskategóriás gépkocsik utasterének megtisztításában.
A Samsung klímákban alkalmazott MPI technológia az egészségre káros biológiai szennyező anyagok (vírusok, baktériumok, allergének, atkák, penészgombák) eltávolításával javítja a beltéri levegő minőségét. A biológiai korokozók eltávolításával az Ön családja védett lesz a káros anyagok által okozott betegségekkel szemben, ami kevesebb fejfájást és csöpögő orrot, így jobb közérzetet jelent. A Samsung klímában alkalmazott MPI szűréstechnika különösen ajánlott azon emberek számára, akik a levegőben lévő vegyi anyagok miatt gyakran érzik rosszul magukat, valamint a vírusokra fokozottan érzékenyek (gyermekek, idősek) számára.
Hitelesítő tanúsítványok igazolják, hogy a Samsung klíma Micro Plasma Ion légtisztító rendszere 96%-99,9%-os hatékonysággal távolítja el a levegőből az Influenza, Coronavírus, Coliform baktérium, penészgombák, poratka, kutyaszőr, macskaszőr, Staphylococcus aureus baktérium, agyhártyagyulladás kórokozókat.

MPI rendszerrel rendelkező Samsung klímák:
Samsung Crystal / Samsung Crystal inverter / Samsung Vivace / Samsung Mont Blanc
 
Mitsubishi Heavy klíma:
 
Az összes inverteres MItsubishi Heavy klíímában megtalálható allergéntisztító és a fotokatalikus  mosható szagtalanító szűrő, amelyek egymás hatását erősítve sterilizálják a levegőt. Az allergéntisztító szűrő lebontja és hatástalanítja a polleneket, tetveket és allergéneket, amelyek a macska bőrén és egyéb helyeken élnek. A hatástalanítás titka az enzim-urea összetétel. Nemcsak az allergéneket hatástalanítja, hanem mindenféle baktériumfajtát, penészt, vírust is. Abban az esetben, ha az allergének, baktériumok és egyebek lekerülnek a szűrőről, már hatástalanítva vannak, így szobájában a levegő tiszta marad. A Mitsubishi inverteres klímákban még megtalálható fotokatalikus mosható, szagtalanító szűrő semlegesíti a kellemetlen szagokat okozó molekulákat. A szűrő egy egyszerű öblítéssel és napon szárítással állítható helyre.

Allergéntisztító szűrővel rendelkező Mitsubishi Heavy klímák:
Mitsubishi Heavy inverter / Mitsubishi Heavy inverter növelt fűtőteljesítménnyel

Panasonic klíma:

Mega e-ion filter:
 
Ezt a fejlett légtisztító rendszert a Panasonic alkalmazza Deluxe szériájában. A Panasonic klíma működése közben aktív e-ionokat bocsájt ki és ezek negatív töltéssel látják el a porrészecskéket a hatékony összegyűjtés érdekében. Az aktív e-ionok rátapadnak a baktériumok felületére, ahol működésbe lépnek és semlegesítik azokat. A pozitív és negatív töltés közötti vonzás erejét kihasználva az e-ion filter 7-szer hatékonyabban gyüjti össze a porszemcséket, ártalmas anyagokat. A Japán Élelmiszerkutatási Laboratórium vizsgálata szerint a Panasonic klíma e-ion filtere 99%-ban semlegesíti a penészt, vírusokat és baktériumokat.

Mega e-ion filterrel rendelkező Panasonic klímák:
Panasonic Deluxe inverter
 

 

Info Vonal

Kollegáink minden nap 9-20 órá-ig várják hívását! Forduljon hozzánk bizalommal!

Klímavásárlás előtt áll? Segítünk a választásban!

Klíma kiválasztás szempontjai:
Mielőtt klíma webáruházunkban letenné a voksát valamelyik készülék mellett fontos a pontos teljesítményigény felmérése, és az Ön igényeinek megfelelő optimális műszaki megoldás kiválasztása.
A klímalap webáruházban minden klíma rövid leírásában megtalálható, hogy mekkora helyiség hűtésére / fűtésére ajánlott. Ezek az adatok átlagos hőterhelésre lettek kiszámítva.
A gyártók többféle műszaki megoldást kínálnak, Ön választhat, hogy a split klíma, a mobilklíma, vagy az ablakklíma felel meg az igényeinek, pénztárcájának legjobban. 
                                                               Bővebben....