Klímalap

Az Ön kosarának tartalma

Az Ön kosara pillanatnyilag üres.

Klima aruhaz: Főoldal Klíma hírek Klíma Hírek Aircool mobilklíma – energiatakarékos, modern mobilklíma két méretben

Aircool mobilklíma – energiatakarékos, modern mobilklíma két méretben

Az Aircool MPK sorozatú mobilklímák két méretben 2,6 kW-os és 3,5 kW-os hűtő teljesítményben érhetőek el. A külső mindkét Aircool mobilklímánál ugyanaz, modern és stílusos. Az erős fehér-szürke ház strapabíró, biztosan ellenáll a kisebb ütődéseknek, amik az esetleges mozgatás során felmerülhetnek. Az Aircool MPK sorozatú mobilklímák mozgatása a kerekek miatt könnyű feladat. Az Aircool mobilklíma felső részén LCD kijelzőt magában foglaló kezelőpanel kapott helyet. A bekapcsolás után pár másodperc elteltével az Aircool MPK

mobilklíma már fújja is a hideg levegőt. Több üzemmód és ventilátorsebesség közül lehet választani, a szobából a meleg levegőt flexibilis csövön keresztül lehet elvezetni. Az Aircool készülék a mobilklímáknál átlagosnak mondható 50 dBA zajszinten működik, ez egy fejlett split klímával nem vetekedhet. Az Aircool mobilklíma számos extra funkcióval (PTC fűtés, infra távirányító) és energiatakarékos „B” energiaosztályú kompresszorral rendelkezik mindkét méretben.

Összefoglalva az Aircool MPK09-ERN1 2,6 kW mobilklíma, és MPK12-ERN1 3,5 kW mobilklíma egy egyszerűen üzembe helyezhető, könnyen mozgatható, energiatakarékos, kedvező áru készülék.

Az Aircool mobilklíma készülékekre 24 hónap garanciát biztosítunk.

 

 

Info Vonal

Kollegáink minden nap 9-20 órá-ig várják hívását! Forduljon hozzánk bizalommal!

Klímavásárlás előtt áll? Segítünk a választásban!

Klíma kiválasztás szempontjai:
Mielőtt klíma webáruházunkban letenné a voksát valamelyik készülék mellett fontos a pontos teljesítményigény felmérése, és az Ön igényeinek megfelelő optimális műszaki megoldás kiválasztása.
A klímalap webáruházban minden klíma rövid leírásában megtalálható, hogy mekkora helyiség hűtésére / fűtésére ajánlott. Ezek az adatok átlagos hőterhelésre lettek kiszámítva.
A gyártók többféle műszaki megoldást kínálnak, Ön választhat, hogy a split klíma, a mobilklíma, vagy az ablakklíma felel meg az igényeinek, pénztárcájának legjobban. 
                                                               Bővebben....