Klímalap

Az Ön kosarának tartalma

Az Ön kosara pillanatnyilag üres.

Klima aruhaz: Főoldal Információ

Információk

Garancia


Garancia:

A Klímalap áruházban vásárolt klíma készülékeket hivatalos magyarországi garanciával, Magyar nyelvű kezelési útmutatóval értékesítjük. A garancia ideje a gyártó által javasolt, minimum 24 hónap, bizonyos klíma márkáknál akár 60 hónap is lehet. A garancia megmaradásának feltétele, hogy azt zöldkártyával (fényképes, névre szoló sorszámozott igazolvány) rendelkező hivatásos klímaszerelő szakember telepítse, helyezze üzembe. Továbbá az időszakos karbantartás, ellenörzés is elengedhetetlenül fontos, hogy a klíma készülék garanciája és gondtalan működése biztosított legyen. A nálunk vásárolt klíma készüléket kérésére zöldkártyás és Samsung kártyás* profi klímaszerelő kollégáink telepítik. A szerelés időpontjáról előzetesen egyeztetünk Önnel.

A Garancia időttartama gyártónként:

  • Aircool klíma készülékekre - 24 hónap
  • Midea klíma készülékekre - 24 hónap
  • LG klíma készülékekre - 36 hónap
  • Samsung klíma készülékekre - 36 + 24 hónap *
  • Daikin klíma készülékekre - 36 hónap
  • Toshiba klíma készülékekre - 36 hónap
  • Mitsubishi klíma készülékekre - 60 hónap*Samsung klíma készülékekre a 3+2 év garancia abban az esetben érvényes, amennyiben a telepítést végző klímaszerelő rendelkezik a Samsung Mo. sorszámmal ellátott igazolványával. Ha ez nincsen birtokában a Samsung Mo. csak a törvény szerint kötelező 12 hónap garanciát válalja a Samsung klíma készülékre.

 

Szállítás


Klíma kiszállítás:

A szállítás komoly referenciákkal rendelkező, megbízható és pontos futárszolgálattal történik teljesen díjmentesen. A futáros szállítás nem célfuvart jelent, azaz a futár nem közvetlenül a feladótól a címzetthez szállítja a küldeményt, hanem egy terítőhálózaton keresztül juttatja el. Általában a küldemény a bolti átadásától számított 24 órán belül kerül a megrendelő címére. Figyelem, ez nem azt jelenti, hogy a megrendeléstől számított 24 órán belül Ön kézhez kapja a terméket. A szállítás munkanapokon (Hétfőtől péntekig) 9 és 17 óra között történik, de ezen belül az időpont szorosabban nem határozható meg. A futár, ha a megadott címen nem tartózkodik senki, megpróbálja telefonon felvenni a kapcsolatot a címzettel, amennyiben az megadott mobilszámot, azonban ilyenkor már nem adható meg új szállítási cím. (A kapcsolatfelvétel csak arra szolgál, hogy ha a címzett, pl.: éppen elugrott boltba, akkor a futár még néhány percet vár rá, vagy megbízottjának adja át a csomagot). A futárszolgálat számára átadott küldeményeket egyedi azonosítóval látjuk el, és feladásukat könyveljük, így minden csomag sorsáról pontos információkkal rendelkezünk. Ha bármi probléma van a kézbesítés körül, az azonosító alapján utánanézünk küldeménynek, hogy azt a leggyorsabban megkaphassa.


 

Általános üzleti feltételek

Klímalap - klíma webáruház

- A kiválasztott klíma készülék mellett feltüntetett ár a vételár, mely az ÁFÁ-t tartalmazza. Minden a Klímalap webáruházban megrendelt terméket díjmentesen szállítunk házhoz az ország egész területén. A szállítást megbízható, referenciákkal rendelkező csomagküldő cégek bonyolítják. A fizetés számla ellenében, készpénzben történik az áru átvételekor. Minden légkondicionálót számlával, Magyar nyelvű használati útmutatóval és jótálási jeggyel adunk át. Amennyiben a kiválasztott klíma készülék a megrendelés leadásakor nincs raktáron, kapcsolatba lépünk a megrendelővel és egyeztetjük a szállítás lehetséges legkorábbi időpontját.

- Kínálatunk állandóan változik, egyes termékeket csak a készlet / akció erejéig tudjuk szolgáltatni. Termékeket külföldre jelenleg nem áll módunkban szállítani. Vásárolni személyesen, e-mail-ben, illetve online lehet, utóbbi módon csak regisztrált személy tud.

- Szavatosság:
Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk-ban és a 117/1991. (IX.10.) sz. Kormányrendeletben foglaltak az irányadóak.
Minden klíma készülékre a Magyarországi forgalamzó / Importőr által válalt hosszúságú garancia idő vonatkozik, ez klíma márkánként különböző lehet.

- Adatvédelem:
Az adatlapon megadott információkat bizalmasan kezeljük, és harmadik fél számára nem adjuk ki! Az adatokat számítógépinken nyilvántartjuk, kérésére azokat haladéktalanul töröljük.

 

Info Vonal

Kollegáink minden nap 9-20 órá-ig várják hívását! Forduljon hozzánk bizalommal!

Klímavásárlás előtt áll? Segítünk a választásban!

Klíma kiválasztás szempontjai:
Mielőtt klíma webáruházunkban letenné a voksát valamelyik készülék mellett fontos a pontos teljesítményigény felmérése, és az Ön igényeinek megfelelő optimális műszaki megoldás kiválasztása.
A klímalap webáruházban minden klíma rövid leírásában megtalálható, hogy mekkora helyiség hűtésére / fűtésére ajánlott. Ezek az adatok átlagos hőterhelésre lettek kiszámítva.
A gyártók többféle műszaki megoldást kínálnak, Ön választhat, hogy a split klíma, a mobilklíma, vagy az ablakklíma felel meg az igényeinek, pénztárcájának legjobban. 
                                                               Bővebben....